Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (4.50 secunde)
Botosaneanul a mai precizat ca demersul sau e o reactie la excluderea din partid a lui Viorel Catarama, pe care l-a sustinut pentru a deveni presedinte.
Liderul grupului deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a atras atentia liderului independentilor, Gabriel Oprea, ca racolarea de parlamentari ai PSD se va intoarce impotriva lui. ... Marin Bobes, Viorel Balcan, Mihai Cristian Apostolache.
Viorel Stefan (PSD), seful Comisiei de buget-finante din Camera, a sustinut ca Guvernul si-a asumat in cunostinta de cauza acest demers.
Conform sursei citate, deflagratia a avut loc in jurul orei 12.30, caporalii Marin Costea, Viorel-Cristinel Antonie si Constantin Buica murind in urma incidentului. ... Caporalul Viorel-Cristinel Antonie, in varsta de 27 de ani, era casatorit, avea doi copii si a participat la doua misiuni in Afganistan.
26 de semnatari ai scrisorii deschise, printre care Valeriu Zgonea, Nicolae Banicioiu si Viorel Hrebenciuc il acuza pe Mircea Geoana de dezinformare si de intentia de a distruge din interior PSD prin "planuri ascunse".
Liderul PSD a fost insotit si de Viorel Hrebenciuc. ... La microfon a fost si Viorel Hrebenciuc, pentru a-si manifesta solidariatea cu Nicolescu:
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca la momentul in care Dan Nica a fost remaniat din functia de ministru de Interne, in 2009, in guvernarea PDL-PSD, tocmai pregatea o actiune de arestari la Stamora Moravita, dar nu a fost lasat.
Parca-l vad pe Viorel Prometeu inlantuit pentru democratie, in timp ce Zeus il va trimite pe vulturul sau de serviciu, Boc, sa-i pape ficatii nelegiuitului. Bine ca n-a daramat Roberta gardul Parlamentului, ca n-avea Viorel de ce sa se lege.
Intr-o declaratie politica postata pe site-ul PDL Senat, senatorul Viorel Badea afirma ca autoritatile romane trebuie sa actioneze mai hotarat pentru ca Bulgaria sa recunoasca comunitatile de romani din aceasta tara.
La Bacau, omul liberalilor, Romeo Stavarache, nu vrea nici in ruptul capului sa-i cedeze ceva lui Viorel Hrebenciuc, la Iasi diferendul dintre Nichita si Fenechiu nu da semne de aplanare, la Ilfov pesedistii se harjonesc pe sub masa cu peremistii, spre disperarea partenerilor din USL, la Dambovita este o situatie similara, doar ca aici amanta este de la PDL, la Suceava nu are cine semna din partea conservatorilor pentru ca PC nu are sef, la Vaslui liderul PSD, Dumitru Buzatu, nici nu vrea sa auda de impartit listele cu liberalii si tot asa.
Presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, sustine, intr-o postare pe blogul personal, ca telegramele WikiLeaks ar confirma ca liderii politici ai opozitiei sunt "slabi si dispusi la orice tip de negociere", dar afirma ca ele ar contine si o intoxicare privind intalnirea pe care ar fi avut-o cu social-democratul Viorel Hrebenciuc.
Cu alte cuvinte, daca nu l-ar impiedica Statutul PNL, Crin Antonescu nu ar ezita sa-l "execute" pe Dinu Patriciu, asa cum a facut cu Viorel Catarama. ... A doua varianta ar constitui practic o repetare a scenariului uzitat la excluderea lui Viorel Catarama.
Senatorul Viorel Arcas (foto) i-a adresat Prim-Ministrului Romaniei, Emil Boc, o intrebare. Subiectul intrebarii: Cata paine pe masa pune... stadionul Cluj Arena?
Reaparitia lui Viorel Hrebenciuc in jocurile din PSD este cel mai bun exemplu. Iar acuzatia lui Mircea Geoana privind planificarea vizitei lui Crin Antonescu si Victor Ponta in Statele Unite prin interventia si medierea lui Viorel Hrebenciuc alimenteaza aceasta impresie.
Intrebati-i pe cei care au facut sistemul (Pro Democratia, PSD si PNL - adica, Cristian Parvulescu, Viorel Hrebenciuc si Bogdan Olteanu, blagosloviti de Basescu) si pe liderii PNL care l-au pus pe liste si i-au dat un colegiu eligibil chiar si de pe locul 3.
Cel mai interesant a fost dialogul la distanta intre Viorel Hrebenciuc si Bogdan Teodorescu. ... De fapt, Viorel Hrebenciuc s-a gandit sa nu se surmeneze bietele DNA si DIICOT, ai caror procurori sunt disperati anticipat de volumul de munca excesiv care ii asteapta.
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat astazi numirea in functie a lui Viorel Hrebenciuc, deputat PSD, pentru functia de vicepresedinte al Camerei in locul lui Valeriu Zgonea, care acum ocupa functia de lider al deputatilor PSD.
Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Ștefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Constantin Tomescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Țara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman) si independentul Viorel Ștefan Florescu.
"Mihail Viorel Anghel "Mi se pare ca Dzeu l-a blagoslovit cu cel mai potrivit nume - BASESCU!" Mihail Viorel Anghel "Base Manelistu", Alina Florescu "Perversu" de la Constanta" Serban Greceanu "Dictachioru" Paul Malaianu "Traian Imbarligatorul" Iuliana Draghici "DEZBINATORUL" Balaban Valentina "Razbunatorul Traian " Adina Rosu "Samanta de scandal "Adrian Cristea ‎,,LICURICIUL " Snaider Paul " Ce sa caute un betiv, curvar, mincinos, bandit, escroc in panoplia istoriei ?" Timu Victor "Marinarul Betiv, sau Taietorul de pensii si salarii !
Administratia Prezidentiala a transmis, duminica, o declaratie a lui Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, referitoare la "precizarile prim-ministrului Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, cu privire la pozitia Administratiei Prezidentiale legata de declaratiile antieuropene ale unor oficiali si politicieni romani, precizari care au fost transmise, duminica, 18 noiembrie, intr-un comunicat de presa".
google-analytics.com